×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  شنبه - ۹ مهر - ۱۴۰۱  
true
false

علت اینکه در صد سال گذشته ایرانی ها قند خون نمی گرفتند مصرف این دانه بود.

بدن کربوهیدرات‌های پیچیده را به تدریج هضم می‌کند و آن‌ها را به عنوان انرژی ذخیره می‌کند و بعدا از آن‌ها استفاده می‌کند. نخود سرشار از این کربوهیدرات‌های پیچیده است. برخی از کربدهیدرات‌ها قند خون را به سرعت افزایش داده و منجر به نوسانات می‌شوند اما کربوهیدرات‌های موجود در نخود اینگونه نیستند.

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true